
گروه فرهنگی قرآنی بین المللی معراج در سال1387با هدف ترویج فرهنگ اصیل قرآنی واسلام ناب محمدی درشهرخون و قیام و طبق فرمایش ولی معظم فقیه خاستگاه جهاد و بصیرت،قم ودرجوارآستانه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س)تشکیل شد.
این گروه که متشکل ازحافظان،قاریان و موذنین ممتازمیهن اسلامی است با اجرای برنامه های متنوع قرآنی سعی دراشاعه این فرهنگ دارد.
خداوند ما را در زمره عاملین به فرامین قرآن و عترت قراربدهد.ان شاءالله





بازدیدهای دیروز سایت : نفر
كل بازدیدهای سایت : نفر
بازدید این ماه سایت : نفر
بازدید ماه قبل سایت : نفر
: احمد
عیسی المعصراوی، شیخ القرای مصر و یکی از داوران مسابقات بینالمللی قرآن مالزی
بعد از تلاوت نماینده ایران، قرائت قاری ایرانی را بسیار عالی ارزیابی کرد.
احمد ابوالقاسمی، استاد راهنمای قاری اعزامی جمهوری اسلامی ایران به پنجاه و ششمین دوره مسابقات بینالمللی حفظ و قرائت قرآن کریم مالزی در گفتوگو با ایکناگفت: «حامد ولیزاده »، نماینده جمهوری اسلامی ایران در این دوره از مسابقات بینالمللی قرآن مالزی، سهشنبه شب (27 خرداد) به روی صحنه رفت و تلاوت بسیار خوبی را ارائه کرد.
ابوالقاسمی که خود نیز در مسابقات بینالمللی قرآن مالزی در سال 1993 شرکت کرده و توانسته مقام نخست این مسابقات را از آن خود کند، گفت: در صحبتی که با المعصراوی داور مشهور مصری داشتم، به من اعلام کرد که قرائت قاری ایرانی صد در صد قابل قبول بود.

استاد راهنمای قاری اعزامی جمهوری اسلامی ایران به پنجاه و ششمین دوره مسابقات بینالمللی حفظ و قرائت قرآن کریم مالزی در ادامه افزود: مالزی، اندونزی، فیلیپین، تایلند، الجزایر و شاید کشور مصر که امسال قاری خوبی به این مسابقات اعزام کردهاند، رقبای احتمالی ایران هستند اما باید دید که این قاریان در شبهای آینده چگونه تلاوتی را ارائه خواهند کرد.
وی در توضیح سطح مسابقات بینالمللی قرآن مالزی عنوان کرد: این دوره از مسابقات نسبت به دورههای قبل هیچ پیشرفتی نداشته و از 23 سال پیش که من به عنوان نماینده ایران در آن حضور پیدا کردم تا الان هیچ تغییری نکرده است؛ محل برگزاری، شرکتکنندگان و روال برنامه همان است و میتوان گفت که سطح این مسابقات بهتدریج در حال نزول است.
ابوالقاسمی با اشاره به داوران این دوره از مسابقات قرآن مالزی، گفت: در این دوره، چهار داور از مالزی، دو داور از مصر و داورانی از کشورهای مراکش، اردن، برونئی، عربستان، لبنان، قطر، اندونزی و تایلند به ارزیابی عملکرد شرکتکنندگان میپردازند و در خصوص چگونگی داوری باید نتیجه را دید.
استاد اعزامی جمهوری اسلامی ایران به مسابقات مالزی در ادامه در مورد روند برگزاری مسابقات مالزی توضیح داد: در این مسابقات هر قاری فقط یک بار فرصت دارد که تلاوت کند و در روز اختتامیه این مسابقات برگزیدگان از سوی هیئت داوران معرفی میشوند.
وی در پایان گفت: برگزیدگان این رقابتها در روز 31 خرداد در مراسم اختتامیه از سوی هیئت داوران معرفی و با اهدای جوایزی از آنان قدردانی میشودطبقه بندی: مسابقات قرآنی، قرآن، فرهنگی تبلیغی،